سرپرست فرمانداری فیروزآباد فارس:

مقابله با محتکران و دلال‌های گندم ضروری است

سرپرست فرمانداری فیروزآباد بابیان اینکه مقابله با احتکار و دلال های گندم امری است ضروری ، اعلام کرد: با هماهنگی های بین بخشی، اداری و شهرستانی، این کار محقق خواهد شد.
کد خبر : 217
تاریخ انتشار : جمعه 23 اردیبهشت 1401 - 10:21
مقابله با محتکران و دلال‌های گندم ضروری است

به گزارش صدای فیروزآباد؛ حبیب الله جمشیدی در جلسه کمیته هماهنگی خرید گندم و دانه‌های روغنی شهرستان فیروزآباد، افزود:  در بحث مدیریت برداشت و جابجایی گندم هم باید نگاه ویژه ای داشته باشیم.

وی ادامه داد: از یک‌سو بحث خشکسالی و از سوی دیگر چالش‌ها و مسائل  پیرامونی منطقه در کنار هم به عنوان یک به عنوان چالش محسوب می شود.

جمشیدی اضافه کرد: گندم محصولی راهبردی  است که اگر در روند آن اختلال ایجاد شود مسائل اجتماعی و بحران های خاص را به دنبال خواهد داشت.

وی ابراز داشت: درخصوص خروج محموله‌های گندم بدون بارنامه باید تدبیری بکار گرفته شود و مدیریت لازم صورت گیرد.

 فیروزآباد از مناطق مهم درحوزه کشاورزی است 

مدیرکل غله استان فارس هم در این نشست اظهار داشت: فیروزآباد از شهرستانهای مهم در حوزه کشاورزی و تولید گندم مرغوب در استان فارس حتی کشور محسوب می شود.

مهدی جمالی افزود: بحثی که طی چند سال اخیر مورد توجه قرار گرفته بود بخش خصوصی و دلالان در این حوزه بود که اوج این تنش‌ها در سال ۱۳۹۶ اتفاق افتاده است.

وی اضافه کرد: دربحث تعیین تکلیف خرید گندم هر تصمیمی که شهرستان در نظر داشته باشد تابع تصمیمات آنها خواهیم بود.

تولید  ۳۵ هزار تن گندم

همچنین  مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان هم گفت: تولید ۳۵ هزار تن گندم و ۱۰ هزار تن جو و ۵۰۰ تن کلزا برای سال جاری پیش بینی می شود.

سید کاظم موسوی تاکید کرد: مزارع گندم و جو به صورت  کشت دیم  صد درصد خسارت دیده و قابل برداشت نمی باشند و مزارع آبی هم بین  ۳۰ تا ۷۰ درصد براثر سرمازدگی و خشکسالی خسارت دیده اند.

وی گفت: تمهیدات لازم برای خرید محصول تولیدی کشاورزان انجام شده و مراکز خرید آماده دریافت گندم، جو و کلزای تحویلی کشاورزان می باشد .

نرخ برداشت محصولات مصوبه ستاد غلات کشور است 

همچنین مدیر اجرایی اتاق اصناف کشاورزی فیروزآباد هم بیان داشت: کرایه برای هر سرویس کلزا با ماشین باری ۱۰ تن ۷۵۰ هزار تومان و گندم ۶۰۰ هزار تومان بدون در نظر گرفتن بعد مسافت تا مرکز خرید مصوب گردیده است.

رضایی اضافه کرد: نرخ برداشت غلات بر اساس مصوبات ستاد غلات کشور که هم به صورت هکتاری و هم به صورت انبار کاه و در بخش‌هایی به صورت ساعتی محاسبه گردیده است.

وی گفت: برداشت با کمباین در هرهکتار یک میلیون و ۷۰۰ هزارتومان و در مزارع گندم و جو آبی یک میلیون و۷۵۰ هزارتومان تعین شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.